Olivier Paintings

Gastenboek

11 berichten, 2 pagina's 
09-01-2021
Geplaatst door: Hannus

Even checken

Is dit dezelfde Olivier die als oplichter bekend staat?

28-03-2015
Geplaatst door: theo

Prachtige werken

Super mooie werken maakt u!!!

28-08-2013
Geplaatst door: Gert Wentzel

Marinus Heijnes

Mooi werk van Marinus Heijnes. Het staat afgebeeld in het boek "schilder van licht en water" 2012. Meer info www.marinusheijnes.nl

20-07-2013
Geplaatst door: Milo

vuvZFNGCUlfij

Hanneke is 2,5 jaar geleden begennon met het inrijden van mijn paard Balinja. Dit heeft zij in alle rust en met heel veel geduld gedaan. Wij hebben afgesproken dat zij Balinja zou blijven rijden en dat wij zouden zien wat de toekomst brengt. Dit doet Hanneke zeer gericht en consequent. Hanneke rijdt Balinja nu succesvol in de dressuursport. Balinja is een heel bewegelijk en niet altijd makkelijk paard. Als ik zie hoe zij met dit jonge paard omgaat ben ik trots dat zij op haar rijdt. Hanneke is een ambitieuze amazone, maar blijft eerlijk. Ze neemt gelukkig voor het paard ook de tijd om een buitenrit en een sprongetje te maken, waardoor zij het paard tevreden houdt. Zoals uit de site blijkt vindt Hanneke het belangrijk dat men goed les krijgt en dat men open staat om aanwijzingen te krijgen om vooruit te komen. Ik heb gemerkt dat Hanneke dit ook voor zichzelf zoekt en als er rijtechnische problemen zijn, zij hulp zoekt en niet zelf blijft aanrommelen. Dit vind ik een zeer lovenswaardige eigenschap.Hanneke heeft tevens geholpen bij meerdere paarden/pony aankopen hier op stal. Zo heeft zij vele pony's voor mijn toen 7 jarige dochter uitgeprobeerd en wij hebben een hele fijne aankoop kunnen doen. Zij heeft ons behouden voor een aankoop van een minder betrouwbare pony. Hanneke heeft heel veel zicht op wat een juiste pony is voor jouw kind. Ook probeert zij de pony goed uit, zodat je zeker weet dat het vertrouwd is wat je koopt.Ik kan uit ervaring spreken dat Hanneke eerlijk en betrouwbaar is, haar afspraken altijd nakomt, het beste uit je probeert te halen. Hanneke ik wens je heel veel succes.

03-10-2012
Geplaatst door: hans van leeuwen

uitnodiging

Hallo Ari,

Ik hoop dat je dit bericht leest/ontvangt.
Graag wil ik nog 1 keer met je in contact komen, ik heb het al diverse malen geprobeerd maar krijg geen reactie van je. Sinds juli heb ik te horen gekregen dat ik alvleesklierkanker heb met uitzaaiingen naar mijn longen. Er is dus niets meer aan te doen. Ik zou graag nog een keer een bakkie doen met je, maar ben niet meer zo mobiel, Ik zou dan willen dat je bij me langs komt thuis. Als je geen contact wil is dat ook goed, maar laat mij dat dan even weten. Ik weet geen andere manier om in contact met je te komen want ik heb je telefoonnummer niet meer. Als jij de mijne nog hebt kun je ook bellen, het nummer is nog hetzelfde. Nou ik hoop snel iets van je te horen, positief of negatief.

Groeten,

hans van Leeuwen.

24-07-2012
Geplaatst door: Jan R

Schilderij/Column

Geachte heer Olivier,

Interessante schilderijen maakt u en hilarische columns schrijft u waar 'ons' Koningshuis het moet ontgelden. Is uw schilderij Mabel 'per toeval' niet door de AIVD ontvreemd?

Vriendelijke groet, Jan R

16-04-2012
Geplaatst door: Heer H

Bedankt

Beste heer olivier,

Met bewondering en respect ben ik de boeken van leon zoeteman over u aan het lezen.

Op uw vakgebied was u een meester!

Alle gezondheid en geluk toegewenst.

Met vriendelijke groet
Heer H

03-04-2012
Geplaatst door: DrB

dag heer Olivier,

Wat een prachtschilderijen! Erg mooi.

Groetjes,

DrB.

20-01-2012
Geplaatst door: Jacqueline

A magical art 2012

Beetje laat...de allerbeste wensen voor 2012 en Rob Z het lievelingetje van de Vries is weer het haasje. Als het allemaal waar is ;-)

Mvrgr

Jacqueline

13-01-2012
Geplaatst door: Hans van Leeuwen

oude kennis

He Ari,
Mooie pagina, ben je tegenwoordig schilder ? Jeij doet toch ook van alles. We moeten nodig eens afspreken.

Groetjes Hans.